пʼятниця, 24 лютого 2012 р.

Славні імена земляків


24 лютого 2012 року з нагоди 80-річчя Дніпропетровської області нашу школу відвідав колишній депутат обласної та міської ради, поет, меценат і просто гарна людина – Пугач В.Х. все своє життя він присвяти розбудові міста і області. Свою бесіду з 10 та 11 класами він розпочав словами: «У світі немає не талановитих людей, є лише ліниві люди». Дійсно мудре твердження, бо в житті нічого легко не дається, а тільки завдяки наполегливій праці. Володимир Харлантієвич підтвердив ці слова захоплюючою розповіддю про власне життя, творчість та діяльність громадського діяча. Протягом життя він встиг досягти чимало успіхів: отримав гарну освіту, був викладачем в армії, тричі марганчани обирали депутатом, що свідчить про повагу і довіру земляків. Протягом двадцяти років Володимир Харлантієвич самовіддано керував автомобільно – транспортним підприємством нашого міста. Поміж усіх складнощів і турбот він ніколи не забував про своє улюблене заняття – волейбол. Команда, в якій він грав, здобула чимало перемог. Володимир Харлантієвич добре знайомий з нашим учителем фізкультури Ковальовим Миколою Даниловичем,якому часто допомагав в організації спортивних змагань.
Поезія - ще одне захоплення нашого гостя. « Ставлячи мені трійку в табель, моя вчителька української мови навіть гадки не мала, що я колись буду писати вірші»,- згадував Володимир Харлантієвич. Він не тільки пише вірші та перекладає, але й допомагає місцевим поетам, вкладаючи кошти в розвиток їхньої творчості. На даний момент Володимир Харлантієвич знайшов ще одне заняття для душі – бджолярство, про яке з захопленням нам розповів.
Зустріч виявилася цікавою і такою необхідною для нас, бо саме тепер ми стоїмо на шляху вибору майбутньої професії. Нам важливо не помилитися, зробити правильний вибір, знайти своє місце у житті, щоб у майбутньому наша праця була потрібна людям, а нам приносила задоволення.
Учениці 10 класу СЗШ№2 Дудко Анастасія, Тихонова Катерина

Немає коментарів:

Дописати коментар