пʼятниця, 15 лютого 2013 р.

Славні імена земляків (до 75-річчя м. Марганця)




14 лютого у ЗОШ № 2 м. Марганця відкрилась виставка картин місцевого художника Івана Олександровича Барнаша. Першими її відвідали учні 6-А та 6-Б класів. Діти були вражені багатогранністю таланту Івана Олександровича, його добротою і щедрістю, адже саме такими є його картини.

Праця митця є щедрим золотим промінчиком у нашій буденності, який кличе до прекрасного. Тож спасибі Вам, Іване Олександровичу, за чистоту і прозорість душі, за багатство бачення та розуміння духовного світу, за щиру «розмову» з людьми на відстані картин…
Іван Олександрович розповів нам про вплив культури, зокрема мистецтва, на формування світогляду особистості, поділився секретами образотворчого мистецтва. Адже творчість художника – це велика праця. Душа і серце переплітаються у формах і барвах. У кожній картині митця – глибокий зміст, який треба пізнати.
«Я була вражена глибиною думки художника, великим життєвим досвідом та красою його картин. Іван Олександрович дивиться на світ не так, як звичайні люди, а як митець, що бачить у чомусь звичайному – незвичне, незрівнянне, неповторне та прекрасне. Я вважаю, що на таку людину нам потрібно рівнятись.» (Валерія Ткаченко, учениця 6-А класу)
Єщенко Ірина Федорівна, класний керівник 6-А класу
/Files/images/P2141637 (1).JPG
/Files/images/P2141673.JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар