вівторок, 5 травня 2015 р.

Cashflow, або як стати успішним.

02.05 та  03.05 у ЗОШ №2 м. Марганця відбулася гра Cashflow , яку проводили тренери: Івагло Сергій (м. Харків) та Трубіна Лариса (м. Марганець). Гра Cashflow — одна із найкращих розробок Роберта Т. Кійосаки. Вона спрямована на підвищення фінансової грамотності дітей.  У грі брали участь учні 8-11 класів. Вони мали можливість розвити в собі навики ведення бізнесу та  інвестування, зрозуміти  свої обмеження у відношенні фінансів та змінити їх, навчитися заробляти гроші та  зрозуміти, як  стати багатим.
Під час гри Cashflow ніхто не боявся ризикувати, а помилки, які діти допускали, не такі критичні, як в житті, і дозволяли їм  усвідомити наслідки того чи іншого рішення.  Також діти на практиці мали можливість познайомитись з  основними  принципами інвестування, розвивитку приватного підприємництва та як правильно вести бухгалтерску відомість.

Гра «Грошовий потік» допомогла нашим дітям в простій ігровой формі вивчити основи таких непростих предметів, як інвестування, фінанси, бухгалтерський облік. У майбутньому  ці знання будуть міцним фундаментом у реальному житті та сприятимуть розвитку фінансової кмітливості й грамотності.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар